reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Moderátorka Výborná bude mít novou talk show v České televizi

08:08, 29. 2. 2024

Česká televize zanedlouho spustí novou "moderní a neotřelou talk se zajímavými sobnostmi". Připravovanou Výbornou SHOW bude moderovat známá konferenciérka Lucie Výborná (foto).

První díl  pořadu se na obrazovkách ČT2 objeví ve čtvrtek 7. března v prime time. "Tři hosté, plno zábavy a zjištění, že být celebritou není tak podstatné jako příběh, osud a vášeň pro to, co kdo dělá," charakterizují programovou novinku Kavčí hory. Nový pořad Lucie Výborné navazuje na její patnáctiletou historii rozhovorů "se svéráznými hosty" v ČRo Radiožurnál, kde i nadále pokračuje ve svém každodenním dopoledním vysílání.

"Bude to víc talk než show, tak jsme to s týmem chtěli. Nemyslím si, že tento formát je hlavně továrna na legraci a vlastně to tak ani neumím. Chci se bavit také o vážných věcech, protože život je i takový," tvrdí Výborná. Režii má na starosti Jakub Sommer. Pořad se natáčí v holešovickém divadle La Fabrika. Dramaturgie ČT zajišťuje Lucie Kapounová, výkonnou produkci Klára Dražanová. Kreativním producentem je Petr Mühl.

Velký rozhovor s ředitelem České televize Janem Součkem zde: