reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

David Laňka dotočil další film, věnuje se tématu OnlyFans a erotických chatů

10:12, 29. 3. 2024
Film Aleš Borovan

Filmař David Laňka, režisér či scenárista kontroverzně přijatých titulů jako Jedlíci anebo Sto kilo lásky, Modelky s.r.o., Hvězdy nad hlavou, dokončil další snímek. Film Jedna noc (foto), "otevírající téma sexu po internetu", vstoupí do kin na počátku května.

V hlavních rolích snímku zabývajícího se tématem sexuálních livechatů a serverů jako OnlyFans se představí Vanda Chaloupková (v některých záběrech měla pornodublérku), Adam Ernest a Jan Nedbal. Dále hrají Pavlína Balner, Štěpán Jacenko, Stanislav Aubrecht, Martin Cikán nebo Radim Jíra.

Kameramanem byl Václav Tlapák (Ostrov, Po čem muži touží 2, Bábovky, Osada atd.). Snímek produkovala společnost No Stress Production (Laňka), KVArt Production a Good Media. Partnerem filmu je TV Prima, distributorem Bontonfilm.

"Podle neoficiálních zdrojů v posledních třech letech dosáhl počet žen ve věku od 18 do 30 let, které si přivydělávaly nebo přivydělávají peníze na sexuálních livechatech a platformách, více než třicet procent. Počet žen, které se rozhodly k takovému způsobu výdělku, se od covidového roku 2020 zpětinásobil a loni jen na platformě OnlyFans lidé za erotický obsah utratili 125 miliard korun. To už je skutečně fenomén," tvrdí Laňka.

"Myslím si o sobě, že mě něco hned tak nerozhází, ale když jsem viděla, co všechno na erotických chatech lidé po dívkách chtějí a co všechno jsou dívky za peníze ochotné podstoupit, zaujalo mě téma filmu ještě víc. Je to svět, kde nic není dost abnormální a kde ženy snadno mohou ztratit sebeúctu a sebelásku," komentovala Chaloupková.