reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Stěhování Křetínského médií: redakce Blesku se usazuje v novotou vonících kancelářích na Hagiboru

12:11, 5. 4. 2024

Přestěhování velkého mediálního domu Czech News Center (majitel Daniel Křetínský a spol.), které nastalo před několika dny, proběhlo evidentně narychlo. Nové sídlo na pražském Hagiboru (foto) zatím není obrandováno, uvnitř a vně kancelářské budovy stále probíhají dokončovací práce.

Nabízíme první foto ochutávku z nových prostor, kam se čerstvě stěhovaly redakce Blesku, Blesk.cz, Reflexu, E15, Aha!, Sportu, ABC atd. z dosavadního sídla v pražských Holešovicích. O přítomnosti velkých médií a jednoho z největších mediahousů v Česku na novém místě zatím nic nesvědčí - loga titulů chybí jak na sloupu před vchodem (foto), tak i na recepci vydavatelství.

Do nové budovy se vejde několik set zaměstnanců CNC plus Křetínského rádiové firmy Active Radio (Frekvence 1, Evropa 2 atd.), která se přestěhuje v druhé polovině dubna. Nestěhují se pouze tiskárny a streamovací služba Fameplay.TV. V nejvyšším patře s rozsáhlými terasami sídlí spojené vedení obou firem včetně kupříkladu rozsáhlého marketingového oddělení (na jedné z fotek šéf marketingu Pavel Renčín), v nižších patrech jsou pak umístěny jednotlivé redakce nebo nahrávací studia.

Budova je umístěna v docházkové vzdálenosti od stanice metra A Želivského, mezi sídly na jedné straně Rádia Svobodná Evropa a na druhé straně televize Prima (tzv. pražské media valley). Z vyšších pater sídla CNC a Active Radio se pak naskýtá panoramatických pohled na rozsáhlý komplex strašnického krematoria a vinohradských hřbitovů, kde se nachází kupříkladu hrob závodnice Elišky Junkové nebo protektorátního prezidenta Emila Háchy.