reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Iron Maiden přijedou podpořit prodej svého piva Trooper

11:22, 29. 7. 2013
Koncerty Aleš Borovan

Léty prověřené metalové hity, ale i novinka v podobě propagace nezvyklého merchandisingu - tak by měl vypadat dnešní koncert heavy metalové legendy Iron Maiden, který se uskuteční na stadionu Slávie.

Ten má kapacitu cca 30 tisíc míst. Podle pořadatelů z Live Nation je zájem fanoušků silný, úplně vyprodáno zatím není. Aktuální turné Iron Maiden využívají i k propagaci vlastního piva Trooper, které se začalo prodávat od letošního května. Pivo, nazvané podle jedné z písní kapely, vzniklo jako výsledek spolupráce zpěváka Bruce Dickinsona (foto) a britského pivovaru Robinsons. Na samotném stadionu v Praze s největší pravděpodobností Trooper k dostání nebude - čepovat se bude Staropramen. Vlastní pivo má i řada dalších kapel, jako například AC/DC, z českých skupin Tři sestry (pivovar Lobkowicz). 

Pivo Trooper na český trh dováží firma Zanzibar Trade. V tuto chvíli je k dostání ve vybraných pivotékách jako například pražské Pivní galerii či Pivní rozmanitosti nebo v řetězci Makro. Zájem projevil i obří řetězec Tesco.