reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Nové herní studio vyvíjí PC hru Secret of the Deep

10:31, 11. 4. 2024

Rodinu aktivních herních studií v České republice rozšiřuje nový hráč, nezávislé studio Esanti Games, které vlastní vývojář Dušan Krnáč. První titul by měl být na trhu již letos.

Esanti Games vyvíjí hru s názvem Secret of the Deep (screen), zasazenou do připravovaného herního světa. Jedná se o akční adventuru, obsahující kombinaci RPG prvků, hack-n-slash boje, a resource managementu. "To vše opředeno fantasy příběhem o odhalování tajemné minulosti, boji se zlými silami, přinášení naděje těm, kteří ji ztratili a zažehnutí světla v temnotě," uvedlo studio.

Tato single-player hra bude podle firmy k dispozici v předběžném přístupu na platformě Steam již v letošním roce. Jako předběžná cena je uvedena částka 29,99 eur. Kupci Early Access získají v budoucnu zbývající obsah až do plného vydání zdarma. Předprodej je zahájen i na webu studia. Speciální edice s názvem Keepers of the Deep by měla stát 39,99 eur, bude zahrnovat základní hru, soundtrack, visuálně unikátní zbroj, náhrobek Strážce Hlubiny atd.

Hloubkový rozhovor se spolumajitelem studia Bohemia Interactive Slavomírem Pavlíčkem zde: