reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Brněnský festival Pop Messe přiveze Leftfield, GusGus nebo Kiasmos

08:28, 18. 4. 2024
Hudba Koncerty Aleš Borovan

Organizátoři letního hudebního festivalu Pop Messe, který se zaměřuje na současnou pop, elektronickou, rap a indie scénu, téměř dokončili line-up pro letošní ročník. Akce proběhne v červenci v nové lokalitě brněnského Velodromu, nejstarší cyklistické dráhy svého druhu na světě.

Vedle již oznámených Sleaford Mods, GusGus, Kiasmos nebo české legendy The Ecstasy Of Saint Theresa, na festivalu letos vystoupí například světové legendy devadesátkové taneční scény Leftfield (foto), zasmušilí belgičtí melancholici Warhaus, čerstvý držitel největší ostrovní ceny Brit Awards v kategorii Rap/Grime, maskovaný londýnský rapper Casisdead, australský taneční producent Partiboi69, kanadská klubová provokatérka Marie Davidson, špička současné britské klubové scény Blawan nebo dvojice newyorských rapperů v čele s Billym Woodsem, Armand Hammer.

Z České republiky na akci vystoupí například Bert & Friends nebo František Skála a Provodovjané. Celkově vystoupí přes padesát zahraničních i domácích kapel, hudebníků a DJs. "Čtvrtý ročník festivalu bude bez nadsázky nabitý, s nejsilnějším program za naši krátkou historii! Nejen že se rozšiřujeme o jeden festivalový den, ale posilujeme program, který je založen na nejzajímavějších současných jménech z mnoha žánrů - od taneční elektroniky, přes elektro-soul, dub, rap až po jazz," uvedl programový ředitel festivalu Tomáš Kelar.