reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Televize Nova pošle do vysílání třetí řadu krimi seriálu Odznak Vysočina

09:14, 24. 4. 2024
Televize Aleš Borovan

Diváci populární kriminální série Odznak Vysočina (foto) se brzy dočkají dalších premiérových dílů. TV Nova třetí řadu seriálu nasadí od poloviny května, po odvysílání série Iveta.

První díl nové řady Odznaku Vysočina se objeví na obrazovce Novy v neděli 12. května, v prime time. Třetí řada má celkem osm epizod. Hlavní role ztvární známé tváře z předchozích řad - Martin Hofmann, Monika Hilmerová, Simona Hába Zmrzlá, Michal Suchánek, Patrik Děrgel, Robert Mikluš, Pavel Řezníček nebo David Máj.

"I tentokrát je děj jednotlivých kauz inspirován skutečnými případy a s realistickým ztvárněním policejních postupů opět pomáhá odborná poradkyně, vrchní komisařka Renáta Miková. Třetí řada se naopak, na rozdíl od předchozí série, nebude vracet do minulosti, spojovací linkou bude naplňování osobních ambicí, a to i za cenu jednání na samé hraně zákona," uvedla stanice. Točilo se opět na řadě lokací Vysočiny.

Odznak Vysočina pro Novu vyrábí produkce Bionaut (Vratislav Šlajer). Autory projektu jsou Šlajer a Petr Koubek, výkonnou producentkou Vlaďka Poláčková. Hlavním scenáristou je Koubek, dále se na scénáři podíleli Věra Starečková, Marta Fenclová a Pavel Gotthard. Režii měli na starosti Marek Najbrt a Andy Fehu. Kreativní producentkou TV Nova je Iva K. Jestřábová.

Druhou řadu seriálu Odznak Vysočiny, kterou Nova odvysílala na jaře 2023, vidělo v průměru 25,35 procenta diváků v CS 15 až 54 u obrazovky. Průměrná sledovanost činila 1,218 milionu diváků v CS 4+ na epizodu.