Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Potvrzeno: TV Prima dokončila další řadu seriálu s Prachařem a Sandevou

07:30, 10. 5. 2024

Televize Prima (majitel Ivan Zach) oficiálně potvrdila informaci, kterou Borovan.cz přinesl již v loňském roce: vzniká druhá řada krimi seriálu Dvojka na zabití (foto). Poslední klapka padla v uplynulých dnech.

Celkem vzniklo osm nových epizod Dvojka na zabití 2. V hlavních rolích série se opět objeví Sara Sandeva a Jakub Prachař. "Detektiv Martin Rykl a vyšetřovatelka Karolína Světlá opět rozdmýchají kriminální případy a půjdou si s láskou a vtipem po krku," tvrdí komerční televize. Režii má znovu na starosti Libor Kodad, scénář napsal Tomáš Chvála.

"Pokračování seriálu bude vtipnější a v něčem i drsnější. Dvojka bude propracovanější, lépe jsme hráli a bude to o dost zábavnější a taky zajímavější," prohlásila Sandeva. "Výhoda druhé řady je o tom, že se zase ti dva nemají rádi. Tedy mají, ale vloudí se mezi ně takové drobnosti, které budou dělat děj zajímavější. Martin bude tak trochu hulvát, a to se Karolíně nebude líbit," doplnil Prachař.

První řada Dvojky na zabití se na obrazovce Primy objevila na podzim 2021, konkrétně v prime time od soboty 4. září 2021. V průměru se na epizodu dívalo 972 tisíc diváků v CS 15+, share 25,48 procenta ve stejné cílovce. V tehdejší strategické cílovce Primy 15 až 69 let se dívalo v průměru 710 tisíc diváků na epizodu, share 25,52 procenta.

Velký rozhovor s ředitelem TV Prima Markem Singerem zde: