Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Zachova skupina Prima Group spouští další TV kanál, odstartuje 27. května

07:41, 16. 5. 2024

Televizní a mediální skupina Prima Group (na fotce ředitel Marek Singer) pokračuje v zahraniční expanzi. Spouští svůj kanál Prima Cool, určený hlavně pro muže a pro mladší ročníky, na Slovensku.

Prima Cool SK odstartuje 27. května. Nabídne "originální komediální seriály, zábavné pořady, motoristické a cestovatelské magazíny, pohled na často drsnou realitu, ale také legendární sci-fi". Skupina Prima už nyní připravuje i start dalšího televizního kanálu pro slovenské diváky. Programovou nabídku tam na podzim letošního roku rozšíří také kanál Prima Love SK.

"Prima Cool SK přibude v nabídkách většiny operátorů satelitních, kabelových, IPTV a placených DVB-T služeb na Slovensku od pondělí 27. května. Ve stejný den dojde i ke změně názvu televizního kanálu Prima Plus, který bude již jako Prima SK na slovenské obrazovky nadále přinášet premiérovou vlastní tvorby skupiny Prima,“ uvedl Michal Stárek, senior manažer pro distribuci skupiny Prima. Prima Plus/SK nabízí premiérovou seriálovou a rodinnou zábavnou tvorbu.

Startovací programové schéma Prima Cool SK zde:

Skupina Prima vysílá na Slovensku již od roku 2017, kdy spustila první oficiální TV kanál Prima Plus (budoucí Prima SK). Od roku 2020 přibyla i zpravodajská stanice CNN Prima News. Česká Prima Cool vysílá od roku 2009. Vlastníkem Prima Group je slánský miliardář Ivan Zach.

Rozhovor s Markem Singerem zde: