Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

TV Prima dokončila „přelomový“ deal, Vodafone jí pomůže nahnat zájemce o streaming

Mobilní operátor Vodafone pomůže televizi Prima (majitel Ivan Zach) se získáváním zákazníků pro streamovací platformu Prima+. Obě strany nyní dokončili deal, který ředitel Primy Marek Singer označil za "přelomový".

Televizní služba Vodafone TV začala nabízet Prima+ od 21. května. Primácká SVOD služba je součástí každého balíčku Vodafone TV+, a to v jejím nejvyšším standardu Premium. Abonenti Vodafone TV se tak mohou těšit na originální seriály skupiny Prima (Zákony vlka, Poslední oběť, Půlnoční zpověď nebo krimi tematika z prostředí potápěčů Pod hladinou), na více než 2000 českých i zahraničních titulů i na archiv odvysílaných pořadů TV Prima. Prima+ Premium běžně vyjde na 149 korun měsíčně, zákazníci Vodafone TV+ ji ale nově získají jako součást televizního balíčku bez dalšího poplatku.

"Spolupráce s Vodafonem je pro platformu Prima+ přelomová. Jako první na trhu nabízíme divákům kombinaci služeb placené televize a videoplatformy už v základním balíčku. Zákazníci mohou sledovat exkluzivní premiéry našich seriálů i předpremiéry oblíbených pořadů, jako jsou například Prostřeno! nebo Zoo. Již na začátku června přinášíme pokračování oblíbeného seriálu z prostředí pivovaru - Hořký svět (foto, pozn. aut.)," komentoval Singer.

Prima se tak snaží dohnat zaostávání za konkurenční nováckou platformou Voyo. Ta měla na počátku dubna dle oficiálního vyjádření TV Nova přes 820 tisíc předplatitelů na českém a slovenském trhu. Prima+ by měla mít něco nad 100 tisíc abonentů (Česko). Jak Nova, tak i Prima do svých streamovacích platforem získaly obsah z České televize.

Velký rozhovor s Markem Singerem o televizi a o Prima+ zde: