Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Prima finišuje s výrobou nového seriálu s Dolanským a Příkazkým v hlavních rolích

13:16, 24. 5. 2024
Televize Aleš Borovan

Televize Prima v těchto týdnech pokračuje v produkci nového seriálu Parťák na baterky (foto). První klakpa proběhla v polovině dubna v v bývalé továrně Koh-i-noor v Praze.

Scénář komediální detektivky napsal Karel Janák (Snowboarďáci, 10 pravidel, jak sbalit holku, Agrometal), který titul rovněž režíruje. Celkem vznikne osm dílů. V hlavních rolích se objeví Jan Dolanský a Lukáš Příkazký, dále hrají Tereza Ramba, Miroslav Táborský, Vojta Kotek, Romana Goščíková nebo Jiří Maryško.

Parťák na baterky sází na poněkud ujetý scénář - jednomu z hlavních hrdinů, detektivovi Václavovi (Jan Dolanský), je přidělen nový parťák v podobě prototypu umělé inteligence - robot Emil (Lukáš Příkazký). "V každém dílu bude během vyšetřování kriminálních případů docházet k problémům a trapným (vtipným) momentům, které způsobují Emilovi poruchy. Václav si se svým novým parťákem nebude vědět moc rady. Naštěstí se v týmu objeví doktorka Andy (Tereza Ramba), starající se o stav a vývoj Emila." Vysílání seriálové novinky management Primy naplánoval na říjen tohoto roku.