Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Televize Prima odvysílá licenční vědomostní soutěž s Martinem Dejdarem

11:14, 29. 5. 2024
Televize Aleš Borovan

Herec, bavič a moderátor Martin Dejdar dostal další zakázku. Bude hlavním moderátorem v připravované vědomostní soutěži TV Prima. Ta na obrazovkách hlavní Primy odstartuje v pátek 21. června v prime time.

Show Kdo se ptá? (foto) je českou verzí licenčního pořadu Who Is Asking?. Původně švýcarský formát, kde soutěž běží denně už osm let, doposud převzali Řekové, Izraelci, Maďaři, Estonci, Kypřané, Indové i Thajci.

Prima odvysílá celkem deset epizod. Princip soutěže spočívá v zodpovídání "záludných" otázek, jež soutěžícím pokládají běžní lidé. Ti své otázky natáčí na mobilní telefon a zasílají je do studia. Dvě dvojice soutěžících si z velkoplošné obrazovky vybírají tváře dotazovaných, aniž by tušili, jaké otázky pro ně mají přichystané. Prochází třemi koly až k vítězství jednoho páru. Zatímco ve světě soutěží dvojice z lidu, v české verzi Kdo se ptá? poměří znalosti známé osobnosti.

V Kdo se ptá? vystoupí například Daniela Brzobohatá, Aleš Háma, Michal Suchánek s dcerou Berenikou, manželé Tomešovi, manželé Koptovi, Igor Bareš, Kristýna Frejová, Veronika Žilková, Adéla Gondíková, Petr Vacek, Ivana Jirešová a další. Peníze, které známé osobnosti v primácké soutěži vyhrají, jsou určeny na charitativní účely.

Velký rozhovor s ředitelem TV Prima Markem Singerem: