reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Paprika Latino získala první produkční kontrakt od Primy

13:07, 5. 8. 2013
Televize Aleš Borovan

Švédský koncern MTG si začal ukrajovat první dílky z programového budgetu televizní jedničky Prima, kterou z poloviny vlastní. 

Čerstvě vzniklá produkční firma Paprika Latino Studios, která patří prostřednictvím Paprika Holding do skupiny MTG Studios, bude produkovat novou "nekonečnou" sérii Křižovatky života (foto). Formát na pomezí hraného díla a dokumentu přinese podle Primy "příběhy obyčejných lidí, kteří se ocitnou na životních křižovatkách. Rodinné příběhy s tématy domácího násilí, zrady, nemocí, závislostí a dalších životních problémů".

Série v tuto chvíli nemá stanoven počet dílů, FTV Prima ji chce koncipovat jako "nekonečný" formát - vše samozřejmě bude záležet na odezvě diváků. Pořad se bude vysílat v úterý a ve čtvrtek, první ochutnávky bude Prima vysílat od 12. srpna.

Prima Group většinu svých pořadů vyrábí v externí produkci. Největšími dodavateli jsou produkční firmy Core Production, TV Real, Filmbrigade nebo Good TV. MTG již jednou podnikla pokus usadit na českém producentském trhu. V roce 2006 založila pobočku Strix Television. Firmu zpočátku vedl bývalý novák Jan Vávra, který ale na konci roku 2009 odešel a založil vlastní produkci Strike Television.