reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Seznam.cz navyšuje investice do showbyznysového segmentu

13:35, 16. 9. 2013

Tiskárna na peníze miliardáře Iva Lukačoviče Seznam.cz bude i v letošním roce rozšiřovat nástup do showbyznysového segmentu.

Nové investice budou směřovat do hudební televize Mixer.cz, která by měla zakrátko nabídnout rozšíření streamingu hudby. V letošním roce rovněž projde relaunchem internetová televize Stream.cz, pro kterou se zvažují nové magazínové pořady.

Novinky čeká i nabídka filmů, které Seznam.cz umožňuje přehrávat zdarma každou středu. Ambicí firmy je nabízet filmové tituly (doposud výhradně od českých producentů) i po zbytek týdne plus do konce roku nasadit první film od zahraničního producenta. Momentálně si každý nabízený film přehraje stabilně něco přes 200 tisíc uživatelů.

Všechny tyto showbyznysové aktivity, které si doposud vyžádaly investice v řádu desítek milionů korun, má na starosti přímo ředitel Seznam.cz Pavel Zima. Ten se svým týmem pracuje i na nové filmové službě Seznamu, která by analogicky s Mixer.cz měla nabídnout streaming filmového obsahu. Zatím není pravděpodobné, že by finální podoba nové služby měla být hotova letos.