reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Produkční společnost Goodmind dokončuje nekorektní komedii Mstitel, do kin má jít ještě letos Hráči dne

21:00, 11. 3. 2021
Film Aleš Borovan

Režisérka a scenáristka Lucia Klein Svoboda a producent a kameraman Petr Klein Svoboda (společnost Goodmind) dokončují novou "nekorektní" filmovou komedii Mstitel (foto). Ta vznikala téměř čtyři roky, natáčela se v průběhu loňského roku. Během jara probíhají dokončovací práce a do kin by měl zamířit ještě letos - v závislosti na covidové situaci. Ve snímku hrají Daniel Fischer, Jaroslav Dušek, Hana Vagnerová, Milan Šteindler, Pavla Tomicová, Ivan Franěk, Lukáš Pavlásek nebo Petr Čtvrtníček.

"Scénář filmu je velmi svobodomyslný ale zároveň i křehký. Existuje velký rozdíl mezi hulvátstvím a bohémstvím. Je velkou ironií osudu, že film o herci, který ztratí práci, půjde do kin právě v době, kdy se to týká celé branže," uvedl Klein Svoboda. "Není to film z jednoho večírku, chystali jsme ho poctivě a dlouho. Ale chtěli jsme ho mít co nejvíce nespoutaný, ničemu se nebránit a hlavně jsme ho chtěli mít tak zábavný, jak to jen jde."

Když nemůžeš, tak přilej, říká motto filmu, v němž se zkrachovalý herec rozhodne propít až k expedici na Mars, najít sám sebe, lásku, něco k pití a tlačítko Start. Distributorem filmu je Bontonfilm.