reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Společnost Shoptet koupila velký e-commerce veletrh a konference Hráči dne

20:11, 6. 12. 2021
E-commerce Aleš Borovan

Firma Shoptet (na fotce CEO Samuel Huba), nabízející řešení tvorby a správy e-shopů, dokončila akvizici. Kupuje velký e-commerce veletrh a konference Reshoper (sídlo v Brně), kterého doposud vlastnili Jindřich Fáborský a Eva Knirschová.

"Reshoper dlouhodobě vnímáme jako nejlepší e-commerce akci v České republice a jsme rádi, že bude nově vznikat pod našimi křídly. Věříme také, že je to koncept, který si zaslouží společně s námi jít na zahraniční trhy. Naším cílem je z Reshoperu postupně vybudovat největší středoevropskou e-commerce konferenci," uvedl Huba s tím, že firma chce Reshoper začít postupně představovat dalším zahraničním trhům, kde sama působí.

Reshoper je akce pro takřka 4 tisíce odborníků, provozovatelů e-shopů nebo potenciálních nových podnikatelů v e-commerce, kteří se každoročně potkávají na letňanském výstavišti v Praze. Čtvrtý ročníku Reshoperu se uskuteční 13. dubna 2022. "Veletrh i konference zůstanou zcela nezávislé, jako tomu bylo doposud. Naším cílem není měnit věci, které fungují, a návštěvníci díky nim mají Reshoper rádi. Budeme se ale snažit posunout akci zase o krůček dál, protože bychom rádi oslovili nové klienty a rozšířili povědomí o veletrhu i mimo již tradiční účastníky," komentoval CMO Shoptetu Radek Hudák.

Majoritním vlastníkem Shoptetu je Impulse Capital miliardáře Ondřeje Tomka.