reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Nova na podzim nasadí pět seriálů, mezi jinými Policii Modrava, Pana profesora 2 nebo Případy mimořádné Marty

15:28, 11. 8. 2022
Televize Aleš Borovan

Podzim 2022 bude na obrazovkách televize Nova hlavně seriálový. Největší komerční televize do vysílání nasadí pět nových sérií, z toho dvě novinky. Údajně "desítky dalších projektů" jsou podle stanice ve vývoji.

Novými díly závěrečné, čtvrté řady vyvrcholí úspěšná série Policie Modrava (8 epizod), druhou řadou pokračuje seriál Pan profesor (10 epizod) s Vojtěchem Dykem (první řada se odvysílala loni na podzim), nové případy budou řešit Specialisté (8. řada). Nejdéle uváděný denní seriál Ulice vstupuje do své osmnácté sezony. Na obrazovky budou také uvedeny dvě seriálové novinky z tvůrčí dílny režisérů Bisera A. Arichteva, Tomáše Pavlíčka a Marka Najbrta - romanticko/k O mě se neboj (8 dílů, režie Arichtev) s Veronikou Arichtevou nebo komediální krimi s Tatianou Dykovou Případy mimořádné Marty (foto; 8 epizod; režie Najbrt, Pavlíček).

TV Nova nabídne i další sérii kulinářské reality show MasterChef Česko a vrátí se také kuchaři na cestách v Souboji na talíři. Diváci se dočkají rovněž nových dílů vědomostní soutěže Na lovu, kterou TV Nova poprvé uvedla loni na podzim.

Ve fázi vývoje a výroby pro rok 2023 a další sezony jsou podle Novy aktuálně desítky původních projektů hrané tvorby, včetně vůbec prvního dobového seriálu TV Nova s pracovním názvem Obchodní dům, Kriminálky Anděl, akčních Extraktorů nebo rodinného seriálu Jedna rodina z pera Lucie Konečné, (Ordinace v růžové zahradě 2). V současné době se například také natáčí druhá řada krimi seriálu Odznak Vysočina.