reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Investiční skupina Rockaway má v hudebním festivalu Colours of Ostrava majoritu Hráči dne

08:26, 23. 11. 2022

Dokončení akviziční operace investiční skupiny Rockaway Capital z první poloviny letošního roku. Jak jsme psali již dříve, Rockaway, jejímž největším podílníkem je Jakub Havrlant (foto), se stala strategickým partnerem letního hudebního festivalu Colours of Ostrava. Rockaway v produkční firmě Colour Production nakonec získala majoritních 60 procent. Zbylých 40 procent drží zakladatelka a hlavní motor open air festivalu Zlata Holušová.

Akvizice se kromě hlavní festivalu týká i doprovodných akcí - mezinárodního diskusního fóra Meltingpot, showcasového festivalu Czech Music Crossroads a tradičního Festivalu v ulicích Art & Life.

Colour Production měla v roce 2019, v předcovidových časech, obrat přes 200 milionů korun. Rockaway podobně jako do ostravského letního festivalu investovala před časem i do Karlovarského filmového festivalu. Snad s těmito investicemi do českého showbyznysu bude mít Rockaway větší štěstí než s investicemi do kryptoměn, jejichž trh v těchto týdnech zažívá brutální pád (krach kryptoměnové burzy FTX atd.).