reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Rybičky 48 oslaví výročí dvěma „megakoncerty“ a kontroverzním dokumentem Hráči dne

08:33, 23. 3. 2023

Úspěšná pop-punková kapela Rybičky 48 (foto) posílá do kin kontroverzní dokument Rybičky 48 - 20 let rock´n´rollu, vy buzny. Snímek podle zástupců skupiny přináší necenzurovaný pohled do zákulisí kapely a fungování hudebního průmyslu. "Je výživným obrazovým manuálem, jak se z rodné Kutné Hory a malých klubů propracovat na největší festivalová pódia a za odměnu si nadělit vyprodanou O2 arenu v Praze. Nejde o žádný učesaný příběh, ale o plnotučnou filmovou zábavu pro všechny, kteří mají chuť nahlédnout, jak to funguje v zákulisí úspěšné rockové kapely."

V dokumentu vystupují Marek Ztracený, Mirai Navrátil, Voxel, zpěváci a hudebníci z kapel Inekafe, UDG, Harlej, Mandrage, Alkehol, Imodium, nebo hudební publicisté Jaroslav Špulák a Petr Korál. Promítat se bude v kině v Kutné Hoře nebo v brněnském kině Scala.

Dokumentární film vznikl k dvacátému výročí kapely na hudební scéně. Součástí oslav budou i dva Megakoncerty Doma s prodlouženým koncertním setem na dvou pódiích v kutnohorském parku pod Vlašským dvorem, které proběhnou na konci května. "První koncert se vyprodal záhy po jeho ohlášení, kapela tedy přidala i druhý termín."